Velkommen til IT-blogger.dk's forum. Du kan her læse alle tidligere indlæg, men for at skrive spørgsmål og svar, skal du oprette en gratis bruger.

Peg flere domæner på Unoeuro webhotel uden DNS-service

Her kan du stille spørgsmål til webhoteller og domæner
Besvar
Brugeravatar
Forumbot
Indlæg: 91
Tilmeldt: 16. mar 2018, 13:00

Peg flere domæner på Unoeuro webhotel uden DNS-service

Indlæg af Forumbot »

Jeg har nu læst lidt omkring hvordan man med DNS opsætning selv kan få et domæne til at pege på en bestemt server. Men hvordan får man et domæne til at pege på en undermappe på f.eks. Unoeuro’s webservere? Hvis man hos Unoeuro skal have domænet tilknyttet, skal man bestille en DNS service, uanset om man selv styrer DNS eller ej. Og det tager de penge for.
Dette indlæg er automatisk overført fra det gamle forumsystem eller fra en supporthenvendelse, og forfatter og dato er dermed ikke ajourført
Brugeravatar
andreas
Site Admin
Indlæg: 60
Tilmeldt: 16. mar 2018, 11:07

Re: Peg flere domæner på Unoeuro webhotel uden DNS-service

Indlæg af andreas »

Hej Jens!

Ja, det er korrekt at du skal have en DNS service hos Unoeuro, for at du kan pege domænet herhen. Heldigvis er det jo gratis at flytte DK domæner til Unoeuro og så får man automatisk en DNS service med. Se hvordan du gør i denne artikel:

https://www.it-blogger.dk/faa-gratis-dn ... s-unoeuro/

Hvis du foretrækker at styre din DNS fra GratisDNS eller lign., skal du stadig først flytte domænet til Unoeuro. Herefter kan du flytte det tilbage igen, men bevare DNS servicen hos Unoeuro.

Mvh. Andreas
Andreas Andersen
IT-blogger.dk
Besvar